ONTMOETINGSPLEK VOOR (GROOT-)OUDERS / VERZORGERS (0-4 jaar)

In Numansdorp start over een aantal maanden een ontmoetingsplek voor ouders, verzorgers, grootouders met jonge kinderen. In veel dorpen in de Hoeksche Waard draaien de ontmoetingsplekken al een tijd; in totaal zijn er al 10 plekken. Om te kunnen starten in Numansdorp zoekt men nog nieuwe vrijwilligers. Samen gaan ze draaien ze in een team onder begeleiding van een coördinator.

Iedereen is straks van harte welkom op de ontmoetingsplek. De exacte locatie is nog niet bekend. Het is eens in de veertien dagen op een ochtend (gedurende maximaal twee uur) en de entree is gratis. In de vakanties is er geen doorgang.

Op deze ontmoetingsplek kunnen mensen elkaar ontmoeten. Het is een plek waar jonge kinderen van 0-4 jaar met andere kinderen leren spelen, in een geheel vrijblijvende en veilige omgeving. De vrijwilligers schenken koffie, thee en siroop met iets lekkers en/of gezonds. Zij heten de bezoekers welkom en maken een praatje. Ook organiseren zij soms een leuke, korte activiteit voor de kinderen of de volwassenen. De vrijwilligers krijgen goede begeleiding bij het voorbereiden en uitvoeren van deze ochtenden. De coördinator van Welzijn Hoeksche Waard verzorgt soms speciale thema’s over opgroeien en opvoeden, soms met een deskundige erbij. Voorbeelden hiervan zijn: voorlezen, gezonde voeding, slapen.

Voor meer informatie of om op de hoogte te blijven (als bezoeker of vrijwilliger) kan men vrijblijvend contact opnemen met:

Arianne Vermeulen, 06 33 189 166,

Arianne.Vermeulen@welzijnhw.nl

of kijk op www.oudersHW.nl voor meer ontmoetingsplekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *