Natuurlijk bij de boer

Het Hoeksche Waard kinderpaspoort:

Met het nieuwe kinderpaspoort valt er binnen de grenzen van de Hoeksche Waard heel wat te beleven. Vele leuke en leerzame activiteiten worden dit najaar georganiseerd bij diverse boerderijen, lokale ondernemers en oogst- en plukevenementen. Maak bijvoorbeeld een happy stone, deze steen gaat zelf ook op reis door het mooie Hoeksche Waard.

Doe mee met de vele activiteiten en verzamel 6 stempels in je paspoort dan mag je gratis naar recreatieoord Binnenmaas. Zeg nou zelf, tof of niet! Spaar zeker nog meer stempels want er komen nog meer leuke verrassingen aan….. Op vertoon van je paspoort kun je ook interessante kortingen krijgen en leuke attenties ophalen bij diverse ondernemers en winkeliers.

Het Hoeksche Waards kinderpaspoort is vanaf nu te koop voor € 5,00 per persoon in de leeftijd t/m 15 jaar via  <http://www.natuurlijkbijdeboer.nlwww.natuurlijkbijdeboer.nl.  Vanaf 1 september is het te koop bij een winkelier van jouw keuze in een van de dorpen in de Hoeksche Waard. In een paspoort hoort natuurlijk ook een persoonlijke foto. Van 2 tot 20 september a.s. kan elk kind zelf een foto maken op originele locaties.

Week van de vlag

Wist je dat elk dorp in de Hoeksche Waard ook een eigen vlag heeft? Deze vlaggen spelen de hoofdrol van 13 t/m 20 september. Houdt de website hiervoor goed in de gaten!

Kortom genoeg redenen om buiten te komen spelen, te beleven en te proeven van onze gezonde oogst en deel te nemen aan het Hoeksche Waards kinderpaspoort.

BoerdeReis is een nieuw initiatief van de kersverse opgerichte Stichting Natuurlijk bij de boer. De Stichting vindt het belangrijk dat kinderen leren waar hun eten vandaan komt, hoe het smaakt en dat ze kunnen buiten spelen en lekker kunnen bewegen en banjeren in het buitengebied. Meer en volledige informatie vind je op  <http://www.natuurlijkbijdeboer.nlwww.natuurlijkbijdeboer.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *